Geneeskunde voor het Volk / Lommel

In het Limburgse groen vindt je het team van GVHV Lommel terug. Dat bestaat uit 4 artsen et 3 verpleegkundigen, 1 zorgkundige, 1 diëtiste/coördinator, 1 boekhoudster/forfaitverantwoordelijke, 2 onthaalmedewerkers en 1 poetsvrouw
Wij participeren actief in de GVHV / PVDA -campagnes alsook in solidariteitscampagnes van G3W en 11.11.11.


Team

Dokters

Luc Ectors

Luc Ectors

Ik ben huisarts bij GVHV Lommel. Voorheen werkte ik in ontwikkelingsprojecten in Zambia en Tanzania. Mijn engagement voor het Zuiden zet ik verder als voorzitter van het wereldfeest ‘Ondersteboven’ in Neerpelt. Bij GVHV werken geeft mij de kans om ook mijn sociaal engagement verder te zetten. Mijn hobby’s zijn joggen en tijd doorbrengen met de familie.

Jen Liu

Jen Liu

Margriet Beenaerts

Margriet Beenaerts

Sinds 1985 werk ik deeltijds in de groepspraktijk geneeskunde voor het volk. Ik leerde de praktijk kennen tijdens mijn stageperiode als huisarts. Dr. Staf Henderickx was mijn stagebegeleider, van hem leerde ik niet alleen hoe je de geneeskunde uitoefent maar ook wat politiek engagement betekent.

Mijn beroep oefen ik echter hoofdzakelijk uit als arbeidsgeneesheer-inspecteur bij de arbeidsinspectie.
We doen controle op wetgeving met betrekking tot het welzijn van werknemers bij de uitoefening van het werk (veiligheid ,gezondheid, ergonomie, hygiëne en psychosociale aspecten).

Ik ben jarenlang actief geweest in de sport, eerst als volleybalspeelster nadien als trainster. Om mijn conditie op peil te houden fiets ik nog regelmatig, liefst in de natuur.

Josse Clauwaert

Josse Clauwaert

Ik ben HAIO bij GVHV Lommel. Gedurende mijn opleiding tot basisarts heb ik ruim kennis en ervaring mogen opdoen over de geneeskunde in al zijn facetten, zowel in België als in Scandinavië. Ik ben gepassioneerd door mensen, natuur en sociale contacten.

Als hobby houd ik mij graag bezig met allerlei buitenactiviteiten, zoals wandelen, vissen,...


Verpleging

Anja Vanoppen

Anja Vanoppen

Ik ben Anja Vanoppen, 45 jaar en al bijna 20 jaar getrouwd met Eddy Michiels. Samen hebben we 6 kinderen 3 jongens en 3 meisjes, de jongste is 6 en de oudste 15. Samen spelen we graag mens erger je niet en kaartspellen.

Ook supporter en begeleid ik de kinderen tijdens hun sportactiviteiten: zwemmen en atletiek, en zelf geef ik ook training in beide sporttakken.

Ik ben beginnen werken in het Z-H van Heusden, en nadien wat dichterbij huis in het Z-H van Neerpelt. Dan ben ik 10 jaar thuis gebleven voor de opvoeding van de kindjes en 2 jaar geleden ben ik terug beginnen werken voor Gvhv in Lommel. Ik werk voornamelijk op de buitendienst en vind dit een dankbare job, ik hoop dit nog lang te kunnen doen.

Elke Klaps

Elke Klaps

Mijn naam is Elke Klaps en al 4 jaar verpleegkundige in het fijne team van GVHV Lommel.

Ik ben 33 jaar, getrouwd en mama van twee schatten Jef (5) en Fran (2).

Samen met mijn kindjes spelen, dansen, zingen,… Daar geniet ik van!

Af en toe een etentje met mijn man, een weekendje weg met vriendinnen, dat is een zaligheid voor mij!!!

Verder heb ik veel interesse in de ziekte diabetes, daarom dat ik sinds kort niet enkel als verpleegkundige werk maar ook als diabeteseducator.

Kelly Vanduffel

Kelly Vanduffel

Ik ben Vanduffel Kelly, en werk sinds 2010 als verpleegkundige bij geneeskunde voor het volk van Lommel.

Ik heb 2 dochters waar ik graag veel tijd mee doorbreng, maar als er dan nog even wat tijd over is werk ik graag in de tuin.

Ik ben beginnen werken in het Z-H van Heusden, en nadien wat dichterbij huis in het Z-H van Neerpelt. Dan ben ik 10 jaar thuis gebleven voor de opvoeding van de kindjes en 2 jaar geleden ben ik terug beginnen werken voor Gvhv in Lommel. Ik werk voornamelijk op de buitendienst en vind dit een dankbare job, ik hoop dit nog lang te kunnen doen.

Anja Leppens

Anja Leppens

Mijn naam is Anja Leppens en ben woonachtig te Lommel- Barrier.

Ik werk momenteel 13 jaar als zorgkundige en van 2014 bij GVHV Lommel.


Coördinator en diëtiste

Marina Fonteyn

Marina Fonteyn

Sinds 1986 werk ik bij GVHV Lommel. Aanvankelijk als diëtiste, daarna ook als onthaalbediende en sinds 2009 ben ik ook verantwoordelijke organisatie en beheer van onze praktijk. Mijn hobby’s zijn lezen en tuinieren.


Onthaal

Veerle Verboven

Veerle Verboven

Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige en volgde een cursus medisch secretariaat. Ik woon in Lommel, ben een natuurliefhebber, wandel en zwem graag, hou van fotograferen, lekker eten en recepten klaarmaken van over heel de wereld.

Johnny Henneman

Johnny Henneman

Mijn naam is Henneman Johnny.

Na de sluiting van Ford ben ik nu werkzaam als onthaalmedewerker bij GVHV.

Na mijn uren hou ik me bezig met tuinieren en reizen.


Administratie

Karen Vinken

Karen Vinken

Dana De Cock

Dana De Cock

Ik ben afgestudeerd als personeelswerker en studeer bij als oplossingsgerichte therapeute. Na mijn ervaring als vormingsmedewerker , coach en HR Consultant ben ik bij GVHV komen werken om het actiecentrum te ondersteunen.

Ik ben zeer blij te kunnen samenwerken met een geweldig team dat streeft naar een betere maatschappij, en tegelijk ook acties voert om op te komen voor wat het uitdraagt. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Ik hou van een rondje lopen, wandelen in de natuur en onder de mensen zijn.

Language